Het kan zijn dat er zojuist is ingebroken en de sloten van je huis of kantoor zijn beschadigd, probeer het gebouw zo snel mogelijk weer te beveiligen met Doorax zodat inbrekers niet nog een keer binnen kunnen komen. Het is een enge en helaas veel voorkomende situatie wanneer er in je huis of kantoor is ingebroken, je maakt je vaak zorgen over of er spullen zijn meegenomen en hoeveel geld het je heeft gekost. Toch is het belangrijk om daarom zo snel mogelijk in actie te komen en nieuwe sloten op de deuren te zetten. Cilindersloten zijn het de veiligste optie om dit te kunnen doen. 

Wat is een Doorax cilinderslot?

Een cilinderslot is een slot dat een of meer verschillende soorten sleutels heeft om het te kunnen openen. Deze sloten kunnen worden geïnstalleerd op deuren, garages, schuren en zelfs hangsloten. Hiermee kun je iedere ruimte beveiligen en kan er niemand meer binnenkomen. Bij Doorax zijn er veel verschillende soorten cilinders te verkrijgen voor iedere situatie. Er zijn tegenwoordig veel diverse soorten cilindersloten op de markt, van super moderne, hightech sloten die met vingerafdrukken, druppels of kaarten moeten worden geopend tot hele oude houten sloten.

Waarom zijn cilindersloten nodig?

De cilindersloten van tegenwoordig zijn gemaakt om je veiliger te voelen vergeleken met de sloten van vroeger, de cilinder deursets die nu veel worden gebruikt worden geleverd met elektronische kernen die een hoge kwaliteit van veiligheid bieden tegen inbraak maar ook beschadiging. Doorax biedt veel verschillende, hoogkwalitatieve opties aan voor verschillende doeleinden. Simpele sloten maar ook smart locks zijn te verkrijgen bij Doorax om je deur bijvoorbeeld automatisch te openen, erg handig wanneer je geen zin hebt om naar je voordeur te moeten lopen of je je sleutels even niet kunt vinden en met honden buiten staat. 

Je koppelt het slot gemakkelijk aan je wifi netwerk zodat je het van een afstand kunt bedienen. Daarnaast zijn de smart locks zo ontworpen dat ze bij de huidige moderne interieurs of exterieurs passen, veel mensen kiezen toch liever hiervoor dan een oud houten slot met een sleutel die er moeilijk in gaat. Bovendien zijn de batterijen in de smart locks zo goed dat ze wel 12 maanden meegaan in gebruik. En mocht je slot leeg zijn leg je hem gewoon aan de oplader en kun je vooralsnog gebruikmaken van de sleutel om zo alsnog binnen te kunnen komen.

Problemen bij slot openen

Doorax heeft naast een hele uitgebreide selectie aan sloten ook een hele webpagina vol met informatie over wat je kunt doen als je slot is vastgelopen, doorgedraaid of hoe je hem simpelweg moet smeren. Als je bijvoorbeeld je slot moet uitboren omdat er nog een deel van je sleutel is vast in blijven hangen krijg je deze er waarschijnlijk niet meer uit. Daarom is het dan handig om het cilinder eruit te boren, dus geen reden tot paniek. Wel is het handig om in gedachten te houden dat dit ook de manier van inbrekers is om je slot te openen zonder sleutel. Doorax sloten hebben keurmerken waardoor het lastiger is om ze te doorboren, dit wordt expres gedaan om het inbrekers moeilijker te maken. 

Cilindersloten kopen bij Doorax